Seg förkylning ...

Åkte och jobbade i fredags och det skulle jag nog inte gjort, för det gjorde mig ännu sjukare och jag har legat mer eller mindre i koma sedan dess. Mellan de vidriga hostattackerna vill säga. :-/
 
Hann i alla fall bli firad lite, innan jag intog sängläge. "Mansfiguren" var hemma under dagen i fredags och både städade och fixade med mat och tårta (tack!) tills jag (och syrran) kom hem. Mina barn och barnbarn kom och åt/fikade, vilket var myspys!!
<3 Barnbarnen och "barnen" <3 mina, i fredags, på min födelsedag.
 
Mår fortfarande rätt urkigt. Verkar vara en riktigt seg förkylning det här och den ger en hel radda symptom som vandrar runt. Allt från ögoninflammation, öronvärk, skallvärk, halsont, hosta, näsblod, illamående till magsmärtor och feber. Tycker faktiskt det kan få räcka nu. Vill orka göra något annat än ligga på sängen och dimstirra på TV:n ... Jaja ... ska väl inte gnälla egentligen. Finns ju värre sjukor man kan drabbas av.
 
Ska en snabbis ut till "ön" ikväll och ligga kvar över natten, för att sedan bege mig hemåt igen imorgon förmiddag och sen förhoppningvis är jag pigg och rask på onsdag och kan åka till jobbet med invärtes entusiasm. ;-)
 
Hoppas ni är friska och krya och får en skön höstvecka!

Host och snörvel ...

Är skruttig. Började känna mig småsjuk redan i lördags, då jag kom ut till "ön", men inte förrän natten till i måndags bröt det ut ordentligt. Åkte hem till "stan" medan jag fortfarande stod på benen och väl hemma däckade jag totalt. Ont i halsen, hosta, huvudvärk, frossa, feber och ännu mer hjärtklappning, vilket jag alltid får vid minsta tempstegring. :-/ Har i princip sedan dess legat under tre filtar, med raggsockor, fleecetröja och långkalsonger och ändå frusit som en hund. Hugaligen. :-(
 
Hade ju hoppats på att kunna åka och jobba igår, men det gick bara inte. Hoppas verkligen att jag är tillräckligt pigg för att orka åka och jobba på imorgon! Har ju även planerat att få hem "lite folk" då, (fyller nämligen år imorgon), efter jobbet och gå ut och lyssna på livemusik under kvällen. Skit om jag inte ska orka med det! ... :-(
Systers arbetsbord (på Borg & Merio) som jag satt vid i fredags, då syster var sjuk och jag jobbade i hennes ställe.
 
Halsontet har gett med sig en smula i alla fall, men istället har hostan blivit sju resor värre och som sagt ... hjärtklappning i ännu värre variant än jag ändå alltid har. Och just det där med att mitt hjärta så lätt rusar iväg (även normalt) vid minsta påslag av någon art, gör mig handikappad som FAN! Äter ju dessutom redan sedan gammalt mediciner för att lugna pulsen, men den är ändå låååångt ifrån lugn, tyvärr. Jaja ...
 
Idag skulle jag ju behövt städa, rengöra akvariet, handla hem diverse mat och annat tills imorgon, tvätta, mm, mm, men jag får nog nöja mig med att försöka få åtminstone en maskin tvätt fixad. Och eventuellt komma iväg till KPT:n, (har inte varit där på två veckor nu). Dagens träningspass får jag såklart lov att avboka, liksom jag fick göra med måndags/tisdagspassen.
 
Näe, går och lägger mig på sängen igen en stund. Hoppas ni är friska och pigga, gott folk och får en fortsatt bra torsdag!

Bilder igen

Ännu ett inlägg i form av foton. Har ingen lust/ork att skriva, nämligen.

Älskade barnbarnen! Elvisungens 9-årsdagsfirande.

Mina gosiga barnbarn till höger och syrrans yngsta barnbarn till vänster.

Dottern min fixar med födelsedagstårtorna.

Isoldesnuttan tittar längtansfullt på tårtan.

Min mor hade skickat (från Finland) ett ansiktsmålnings-kit åt Elvis. Naturligtvis måste det testas, så dottern min målade kalasets tre barn.

Såhär snygg blev Elvisungen! :-)

Och Isoldestumpan! :-)

Ett stycke Mansfigur var med på barnkalaset också. Se så glad han var över det. ;-)

Sonen min var däremot inte med på kalaset - han var istället iväg för att medverka i en musikvideo (med Kristian Kaspersen, tror jag han hette). Därav sminkningen.
 
Ja, det var nog allt för denna gång. Kan ju också förtälja att jag åter varit på "ön" sedan sist. Är i princip där tre dagar per vecka numera. Nej, nu ska jag strax isäng, eftersom jag ska upp 05.15 imorgon bitti, för att åka iväg och arbeta på Borg & Merio. Natti, gott folk!

Senaste dagarna i bilder

Orkar inte skriva något utförligt just nu, men jag tänkte bjuda på lite bilder - tagna mellan den 6-9/10.
På färjan, på väg ut till "ön" i lördags.
Vacker promenadvy.
Tillbringade en del tid bland virke, sågverk, hyvlar och spån och även om det i huvudsak var Mansfiguren som stod för arbetet, så hjälpte jag faktiskt till lite jag också. :-)
En del av virket gick till detta fina bygge.
Ett stycke hårt arbetande Mansfigur. :-)
Klafsade runt i gummistövlar hela dagarna. Hittade till och med lite blåbär och lingon.
Ett stycke trollpacka på skogspromenad.
Som promenadkompis hade jag fina Lilla My.
Mer vacker promenadvy i strålande solsken.
Inte så tokig vy det här heller. :-o ;-)
Troll och solsken ska ju inte fungera ihop, men än har jag inte smält, hehe. ;-)
Slutligen en bild på min dotter som precis blivit friserad av min son. <3 Älskade ungar! <3 :-)
 
Natti gott folk! Må väl till nästa gång!

Världens bästa Elvisunge ...

Idag fyller mitt äldsta barnbarn Elvis 9 år! Hipp, Hipp, Hurra, Hurra, Hurra, Hurraaaa!!!! :-)
Han är dock hos sin far, så vi ska inte fira honom i vår sida av släkten förrän nästa helg.
Har berättat det förut, men jag gör det igen, eftersom det är så otroligt extraordinärt ...
Hade ynnesten att få vara med under Elvis födelse! :-) Enormt stark upplevelse att få vara med och stötta sitt barn genom förlossningsprocessen och se sitt barnbarn födas!! Enormt! :-)
 
Veckan som gått har varit av blandad känslomässig art, Ena stunden upp och andra ned. Rätt energikrävande faktiskt, så jag får väl se hur länge jag orkar härda ut på vissa områden.
Annars har det varit ok - med träningar, terapi, arbetsdagarna och annat vardagligt.
Den här (skitsnygga, hahaha) bilden tog jag igår, då jag, min bror och min syster var iväg och lunchade. Hade egentligen inte tänkt visa den för andra än vår mor, men skitsamma, lägger den nu här ändå. ;-)
Två av fastighetsskötarna hos "oss" på Borg & Merio.
 
NU ska jag ta en snabbdusch och bege mig ut till "ön" igen. Har varit lite i valet och kvalet kring om jag verkligen orkar göra något alls under helgen, men eftersom solen skiner och jag därmed fick liiiite lust att göra annat än bara ligga och sova, så daskar jag mig själv i rumpan och drar iväg. ;-)
 
Trevlig helg, gott folk!

Senaste dagarna som gått ...

Har tillbringat helgen (och halva måndagen) på en skärgårdsö. Åkte dit på fredagskvällen, efter att först ha varit uppe sedan 05.15, kört in till Söder, Stockholm, jobbat till 16.30, kört hem igen, storhandlat med systeryster och varit innanför hemmets dörrar några minuter, för att fylla kylen med lite mat åt sonen min och packa "övernattningsväskan".
Studerar månen och dess sken i havet, i väntan på färjan till "ön".
Det är mörkt (men vackert) nu om kvällarna.
Bland annat har hundpromenader stått på aktivitetsschemat under helgen. Gummistövlar på fötterna, för att slippa parera förbi alla otaliga vatten-lerpölar överallt. Älskar förövrigt doften av natur/skog under hösten! :-)
Med andra ord - jag står på benen. Fungerar relativt ok i det vardagliga, men pendlar ändå mellan eufori och ... eehh ... något annat ... mindre euforiskt. Men så länge det sistnämnda inte tar över, så fortsätter jag på det spår jag nu är inne på och hoppas på det bästa! Har inget alternativ, känner jag. Så det får bli som det blir och bara tiden kan utvisa HUR det faktiskt blir! Mer ingående än så tänker jag inte dela med mig av just nu. ;-)

RSS 2.0