Sunday afternoon ...

Och så gick det lite obloggade dagar igen då. :-o ;-)
 
Förra söndagen var vi till mitt yngsta barnbarn Isoldes 7-årskalas.
Här kommer lite bilder därifrån. :-)
Ovan - <3 Isolde med en av sina bröder på sin fars sida.
Nedan - Mitt äldsta barnbarn <3 Elvis.
Ovan och nedan - <3 Min son tillsammans med sin systerdotter Isolde/systerson Elvis.
Ovan - Syrrans yngsta barnbarn och Elvisungen.
Nedan - Isolde öppnar födelsedagspaketen.
Ovan - Dotterns underbara hund Roddy TheDog.
Ovan och nedan - Eftersom <3 dottern min inte kom med på någon kalasbild, så "snor" jag igen (lite "galna" den här gången ... ;-)) bilder hon själv lagt ut i sin FB-sida. :-)
 
Och så har jag såklart jobbat mina två dagar/vecka, som vanligt numera. I fredags fick jag med mig nya kontorsbilen (den det alltså är meningen att jag ska använda mer eller mindre permanent hädanefter) INGA hem. Hon ska dock "loggas", (med texten "Borg & Merio Fastighetsförvaltning AB" såklart), innan hon är HELT klädd och klar. Det sker förmodligen nu till veckan som kommer.
Ovan och nedan - Kontorsbilen "INGA", med ögonfransar och allt, hehe.
Lite kul ser hon ju ut med sina långa, svepande fransar!
 Dock skulle jag aldrig kommit på tanken själv att fästa sådana på en bil, så "flickig" är jag inte. Men det är tydligen däremot min bror, som både inhandlat och satt fast dem på henne. ;-)
 
Jag har ju varit lite skeptisk till denna bil tidigare, men TYCKER faktiskt bättre om henne än jag trodde jag skulle göra. Visst - gillar fortfarande inte att de kapat av henne baktill på det här brutala viset - skulle varit mycket finare med en rundning i designen även baktill - och jag gillar ju egentligen bättre bilar med lite mer AXförmåga, men ändå ... hon känns bra, så det ska nog fungera att fatta ordentligt tycke för lilla INGA också! ;-)
 
Ovan - Jo, gick ju i torsdags klart kursen i ekonomi! Duktigt va?! :-)
 
NU kom dottern med familj för att äta söndagsmiddag med oss. :-)
 
Må gott, gott folk!

Födelsedag igen, babygos och lite annat

Idag fyller mitt <3 älskade yngsta barnbarn Isolde <3 hela sju år!
Hipp hipp HURRA HURRA HURRA HURRA !!!!
 
 Fira henne kommer vi dock inte göra "ordentligt" förrän på söndag.
 
I tisdags fick jag den äran att träffa min brors första barnbarn för första gången.
Den lille gossen var då hela fem dagar gammal och helt bedåååårande. :-)
 
Ovan - Min bror beundrar här sitt första barnbarn.
Ovan - Är han inte söt så säg?!! :-)
Ovan - Och här är babyn (mitt i maten) med sin mor - min brorsdotter Elida.
 
Vidare i tisdags fick jag stifta bekantskap med nya "kontorsbilen". Det är meningen att JAG ska köra den, istället för de svarta arbetsbilar jag hittills kört, men först ska den lilla röda (fula höll jag på att säga ... oups, hehe :-o ;-)) Fiat Pandan bli Borg & Merio-loggad så ... om någon vecka sisådär kommer jag glida fram i den.
 
Måste ju erkänna att jag HELLRE kör stora, svarta, tunga, snabba bilar, men, men ... nu blir det denna, punkt - slut. Och kanske kommer jag ÄLSKA den, när jag väl lärt känna den. Hoppas! ;-) Är hur som helst glad över att alls ha tillgång till bil! Japp, så är det! :-)
 
Annars har det nog inte hunnit hända så värst mycket sedan sist. Blev ju ett inlägg här nu, rätt tätt inpå det förra. ;-) Har just idag kanske känt mig en smuuuula mindre stressad faktiskt (fråga mig inte varför) och det kan ju gott skrivas ut offentligt, så det inte BARA blir neggoanteckningar här! :-)
Jo, sjöng/spelade över en timme igår - DET har jag inte gjort på evigheters evigheter. Men jag måste/ska/vill börja musicera mer igen. Det är något jag alltid älskat, haft behov och mått bra av! Får inte glömma det. Hm ... kanske därför jag varit lite mindre stressad idag förresten? ...
 
Avslutar med min nya FB-headerbild, föreställande min bror, min syster Tita och mig. Tagen på vårt barnrum i Helsingfors, Finland, 1967. Ja jag vet - ser skitstroppig ut. Men jag VAR faktiskt väldigt snäll som barn. Dock gillade jag INTE dockor, kanske därför jag ser så missnöjd ut, för att syrran tryckt dit sådana, så nära mig?!? hahaha ;-)
 
 
Må gott, gott folk!
 

Dagar som gått sedan sist

Är verkligen inte flitig med att uppdatera här, (ser att det gått tretton dagar sedan sist ...), men nu kommer några rader igen i alla fall.
 
Börjar bakifrån i tid tror jag, om jag ska minnas något av vad som hänt. ;-)
Igår t.ex vankades det söndagsmiddag. Dottern, mina barnbarn, dotterns boyfriend och såklart RoddyTheDog gjorde mig den äran att dinera med mig. :-)
Dottern och jag vägrade vara med på bild, men de övriga ser ni nedan.
 
Ovan - Längdmätning mellan barnbarnen pågår.
 
Ovan - Älskade barnbarnen mina! :-)
Nedan - Dotterns trevliga, gullige pojkvän.
 
"Snodde" dock ännu ett foto av min dotter, från FB och det lägger jag här. ;-) Även här i hennes Monroeskepnad, då hon under en fest sjöng "Happy birthday" i Marilynversion för festvärdinnan.
 
 
Mer då ... Jo, min bror blev morfar för första gången i torsdags, strax innan midnatt. Ett litet gossebarn föddes då av hans äldsta dotter (tillika mitt Gudbarn) med man. Hipp HURRA! :-) Förhoppningsvis ska jag få besöka den lilla familjen under veckan nu. :-)
 
I fredags hade vi förövrigt tillskott på kontoret, av de nya föräldrarnas jycke Mulle. Fick därmed orsak att flertalet gånger under dagen gå på promenad i snön. Härligt. :-)
 
Ovan och nedan - Gullige Mulle på kontoret och i snölek. 
Ovan - Jag tvångspussar Mulle lite. ;-)
 
Har jag berättat att min son tänker flytta till London i slutet av mars? Och det på obestämd tid så ... jag är rätt tudelad i min känsla inför det faktum. Jag är såklart glad för hans skull, för hans mod, för hans beslutsamhet att prova annat och andra platser, men ... jag vill ju ha honom NÄRA mig!! Jaja ... det blir nog bra på endera vis och jag är som sagt ändå glad för hans skull. För att HAN är glad och förväntansfull! :-)
 
Ovan - Den här fina buketten med min favoritblomma, fick jag förra veckan (av en kvinna), med orden: "De här ska du ha Tette, för att du är så snäll." Värmde i hjärtat kan jag säga! :-)
 
Ovan - Åh, måste ju visa den här underbara (och vulgära, hahaha) ängeln jag hittade på en loppis nyligen.
Ovan - Vackert men KALLT. Havsluft - havet - är något jag alltid älskat och får någon form av ro ifrån! Vill ha båt igen. Helst i trä och så stor att man kan bo i den långa perioder under sommaren. Saknar den gamla Högsjösnipan vi hade när barnen var små.
 
Ovan - Här är hon, Högsjösnipan Olga.
Många härliga sommardagar/nätter har tillbringats i/med henne!
 
Tror inte jag har så mycket mer att skriva här just nu. Övrigt som skett/jag tänker/känner behåller jag för mig själv den här gången. För att bespara mig själv (och er) negativitet, för en gångs skull. ;-)
 
Imorgon ska jag till Borg & Merio igen. Vanligtvis är jag där onsdagar och fredagar, men det blir tisdag istället för onsdag den här veckan. Pga. ett möte jag ska vara med på.
Må väl, gott folk! Ha en fortsatt bra vecka!

RSS 2.0