Liten uppdatering bara

Sedan sist har jag - TADAAAA - spelat in ännu fler av mina egna låtar. Överraskande vá?! ;-)
Lägger just nu så mycket fokus jag bara kan på just den biten. Av många orsaker, utöver att det är kul.
I onsdags fick jag förresten helt oväntat tre låtar spelade i Radio Gagnef (nära Falun, men stationen kan höras över hela Sverige tydligen). :-o En tjej jag inte träffat på typ 20 år är nämligen programledare där och frågade mig om hon fick spela en av mina låtar och det fick hon såklart. Hon spelade som sagt dock hela tre stycken och "hotade" med att spela fler en annan dag. :-) Otroligt smickrande och hur kul som helst - har aldrig blivit spelad på radio förut, så det var ju verkligen speciellt! :-)
 
Idag ska jag göra något så ovanligt som att gå ut på pub/krog. Måste försöka ta mig ur det känslomässiga vakuum jag befinner mig i och eftersom det här "i byn" ikväll spelar ett band som jag gillar, (Steve Future), så tänkte jag passa på att göra ett försök till socialiserande. Får se hur det går. ;-)
 
Har fått hattfnatt - har haft det i perioder i livet - så idag var jag till exsvärsonen (som har en halv hattaffär hemma, hahaha ;-) ) och testade några. Vad tycks?
Ovan - Den här bilden är från ett annat tillfälle då jag testade exsvärsonens hattar.
Ovan - Den här, bland annat, testade jag idag. :-)
Den jag sen bestämde mig för att låna får ni kanske se foto på (från ikväll), en annan dag. ;-)
 
Annars har jag jobbat och umgåtts med sonen en del. Hade även dottern och barnbarnen här på middag förra helgen och var upp till dem och installerade en dator åt dottern någon dag efteråt.
Ha en skön fortsatt helg, gott folk!
Trackback
RSS 2.0