Blaharapport

Har ONT ONT ONT som FAN - överallt, men just nu främst i fötterna, anklarna, underbenen! Det gör så ont att jag mår illa och jag är svullen dessutom. Även händerna är svullna som fan. Ja, resten av kroppen också, men just händer och fötter känner man ju så tydligt på när det svullnar.

Utöver det äter jag extrahjärtpiller som smågodis. Måste det för att hålla den hysteriska hjärtklappningen någotsånär i schack. :-( Skulle kunna räkna upp många fler symptom jag lider av och vilka alla tycks öka och bli fler med blixtens hastighet sedan någon månad tillbaka, men jag orkar inte. Tror inte ni skulle orka läsa om dem heller faktiskt ...

Har hur som helst igår skickat iväg ett låååångt vädjande brev (handskrivet med papper och penna!) till en pensionerad (men ännu till dels aktiv) läkare jag fick namnet på av min terapeut. En läkare som tydligen ska vara specialiserad på den typ av åkomma jag/terapeuten/vi tror att jag kan lida av (och det sedan snart 30 år tillbaka!! :-o).
Som sagt - läkaren ifråga är precis på gång att avveckla sin praktik och tar tydligen inte emot nya patienter längre men ... kanske, kanske han kan förbarma sig över mig ändå, eller åtminstone hänvisa mig vidare till någon annan läkare med samma specialistkompentens?!? HOPPAS för Guds skull det!! Blir gaaaaalen av att leva såhär nämligen! Orkar ju inte ett skit och har därmed inget liv.
:-(

Hasade mig i alla fall ut till Konsum på dagen (det är inte många meter dit alls och likförbannat är jag HELT slut efter den lilla turen!) och mötte då dottern min, mitt äldsta barnbarn Elvis och deras jycke Roddy TheDog. Inte ens umgänge orkar jag med längre. Är konstant TRÖTT och grinig av måendet och är därför inte alls kul att ha att göra med. Dottern, Elvis och Roddy ska ändå komma och sova hos mig på fredag, så vi får mysa lite. Yngsta barnbarnet ska till sin far, så henne får jag mysa med en annan dag helt enkelt.

Älskade Elvisungen, när vi möttes på stan idag! <3

Satt i köksfönstret idag och satte på mig läppglans (den enda gnutta smink jag numera alls brukar ...) och passade då på att fota mig. Plötsligt upptäcker jag att grannens katta är med på bild, hahaha. Hon hade hoppat upp på fönsterbrädan utan att jag märkt det. :-)

Ha en skön kväll, gott folk! Hoppas ni mår mycket, mycket bättre än vad jag gör och att ni kan njuta av att våren visar sig mer och mer!

Kommentarer
Postat av: Roger

Vill bara säga att trots alla umbäranden du får utstå, så ser du i alla fall väldigt grann ut på korten du knäppt...Kram!

2012-03-28 @ 20:50:02
Postat av: Tette - svarsinlägg

Haha, du är snäll du Roger! ;-) Kram!/Tette.

2012-03-28 @ 21:26:18
Postat av: Roger

Inte fråga om att vara snäll, jag tycker så :)) Kram!

2012-03-28 @ 22:51:43
Postat av: Marie

Vet precis hur det är att må dåligt och känna sig slut vareviga dag. Det syns inte på dig. :) Det är likadant med mig. Faktiskt både på gott o ont. Folks kommentarer tänker jag närmast på. Men idag har jag passat på o njutit, mått som en prinsessa. Jag tror knappt att det är sant. Får väl se hur länge det håller i sig denna gången. :))

2012-03-29 @ 16:56:44
Postat av: Tette - svarsinlägg

Ja Marie, det är verkligen på gott och ont att det inte syns mer utanpå hur man mår inuti.

Skönt att du fått ha en BRA dag! Hoppas det blir fler sådana - massor av dem! ;-)



Trevlig helg!/Tette.

2012-03-30 @ 17:05:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0