And the winner is ...


Dock tycker jag ju att Micke hade tävlingens klart bästa röst, även om den inte är lika personlig som Uffes. Och det är väl just den där personligheten som gjorde The VoicePetters adept Ulf Nilsson till vinnare?! Vad ska jag nu göra på fredagarna klockan 20.00? :-o ;-)

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Vad fint du har gjort här =)

Kram

2012-03-25 @ 21:17:18
Postat av: Tette - svarsinlägg

Tack Kajsa och kram tillbaka! :-)/Tette.

2012-03-26 @ 10:15:31
Postat av: Paula i pörtet

Tyckte inte om programmet alls, alla lovordade varandra till döds, ingen konstruktiv kritik alls utan bara klappa medhårs, nä, inte något för mig.

Jag har ju träffat din mormor några gånger då vi var o hälsade på i Hangö så jag vet att hon dels blev gammal och att hon hann få barnbarnsbarn.

Demirka vill tyvärr inte vara med på bild, hon är vacker som en dag, har de renaste dragen jag sett och ögon som inte är av denna världen, jisses! Lite blyg var hon allt att träffa mig men hon var verkligen en rar tjej som säkert är sprallig o kul i rätt sällskap. Idag har Benne och flickorna umgåtts har jag sett på Fejan, bra det!

Kramen

2012-03-27 @ 22:22:08
URL: http://paulaz.se
Postat av: Tette - svarsinlägg

Kära syster - det är delvis därför jag har gillat The Voice, för att man sluppit det där ständiga gnällandet som pågår i andra liknande program. ;-)



Och ja, jag vet att du vet att mormor min blev gammal, men övriga läsare i din sida kanske inte vet, så jag var ju tvungen att "skryta" lite för dem också, hehe. ;-)



Ja, jag har sett foton på Demirka och hon är ju bedårande söt, flicksnärtan! Härligt att de umgås, Benjamin och "hans" tjejer och att det verkar funka bra för dem! :-)



Kram, kram och trevlig helg!/Lillasyster.

2012-03-30 @ 17:09:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0