Naturlig medicin?


Provade lite naturlig serotoninhöjare idag - dvs. solsken. Tveksamt om det räcker dock, men jag fick ju ändå lite frisk luft och lite andra vyer än min lya att titta på en stund.


Till vänster om där jag satte mig en stund vid hamnen, såg det ut såhär idag.

Är så ofantligt "down" numera så jag orkar faktiskt inte skriva om eländet ens. Återkommer om jag känner mig en gnutta mindre bedrövad någon dag. Trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hamnen är en given plats för mig varjegång vi kommer hem till Nynäs. Jag mår så bra där nere, jag bara älskar att sitta på hamntrappan och mysa. Kul också att min dotter känner precis likadant, hon älskar också att sitta där och bara ta det lugnt.

Trevlig helg!

Kramisar

2012-02-24 @ 13:47:57
Postat av: Tette - svarsinlägg

Ja, det är dit stegen går, när man vill promenera och samtidigt få insupa vackra vyer. Ringvägen är ju ett alternativ också, men då ska man ha mer ork i kroppen än jag för närvarande har.

Jag bor i centrum så avståndet till hamnen är minimal. ;-)



Kram och trevlig helg!/Tette.

2012-02-24 @ 17:11:15
Postat av: Jerry

Ja, här i förorten får man gå ner till Fyrisån om man vill se vatten. Det är dessutom inte iordningjort där ännu, men kommunen har lovat att till sommar så ska det bli en fungerande badplats. Fan, trot!



Vad tråkigt att läsa om ditt mående. Men det är bra att du tar dig ut i solen.

Skickar kramar och önskar dig bättring!

2012-02-24 @ 19:23:44
URL: http://jerryolsson.wordpress.com
Postat av: Tette - svarsinlägg

Jerry, jag skulle inte klara av att leva någonstans där det inte fanns hav NÄRA! Bodde ju visserligen i Sumpan ett år, med bara sjöar omkring, men det hade inte gått om inte sjön närmast varit så stor att jag kunde låtsas att det var havet. ;-)

Annars har jag bara bott vid havet, både i Finland och här i Sverige.



Tack för omtanken också!

Kramar tillbaka!!/Tette.

2012-02-24 @ 23:59:32
Postat av: annelie

Känner nästan doften av havet av ditt foto. Kan sakna den närheten också då Haninge bara har sjöar nära. Drevviken är väl det närmsta låtsashav man kan komma. Sköt om dig och ta hand om dig.

2012-02-25 @ 10:49:19
URL: http://www,anneliesweb.com
Postat av: Roger

Håller helt med dig Tette, om att bo vid havet är ett måste för mig också....skönt att bara ta cykeln och cykla till nån badplats vid havet...tur att Gävle ligger vid havet, annars hade jag krävt av kommunledningen att en förflyttning av staden skulle ske, men som tur är så slipper man ju det hehehe!!! ha det gött i vårsolen Tette. Kram!

2012-02-27 @ 15:02:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0