Alkohol

Har man, som mig, vuxit upp med en "Flodhäst i vardagsrummet" och sedan ivrigt fortsatt söka sig till missbrukare som äldre (av gammal vana och pga. igenkänningsfaktorn, antar jag ...) så känns dessa ord extremt relevanta och sanna! Tyvärr.



Kommentarer
Postat av: Någon

Du har helt rätt i detta inlägg...är själv inte van vid detta men har blivit kraftigt blåst av en gällande det...trodde inte jag var så blåst...är känd för att vara ganska med och smart...men man luras ganska bra av en som brukat tabletter och tog sedan upp sitt alkoholintag igen..(fick inte dricka alkohol under tiden man intog narkotikaklassade tabletter)men nu fattar jag att man fick rus av det åxå..du hör hur naiv jag är gällande alkohol och tablettintag..levde med en i 7 år med detta...men blir man försöjd och man kommer hem varje dag och hoppas att snart ska han må bättre så tror man att det blir bättre men den dan kom inte :-(så mitt förtoende för män är helt borta(har blivit utnyttjad från dag 1 i mitt förhållande tomma ord är fint)....tack för din mailadress :-)mailar dig snart :-)ursäkta min beskhet inte menat att förstöra din kväll med detta...tyckte orden var så sanna..

2011-10-12 @ 19:13:28
Postat av: Tette - svarsinlägg

Helt ok att vara "besk" här. ;-)

Tragiskt att du också har erfarenheter i ämnet. :-( Handlar inte om att man är blåst, när man ger sig in i dylika förhållanden, utan om att man blir kär och hoppas in i det längsta, helt enkelt. Känslor har en förmåga att sopa undan förnuftet ...

Ha det så gott!/Tette.

2011-10-13 @ 00:40:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0